Zoogdieren     Om onderstaande artikelen te kunnnen kopen of te huren, stuurt u mij een E-mail: info@denatuurjuwelier.nl

ZD2251  Rode eekhoorn jong. Sciurus vulgaris  Fraai preparaat gepositioneerd op een ambachtelijk gedraaid postament..   Dit preparaat is te koop voor       € 195,00. Eventueel is huren onder voorwaarden bespreekbaar. Kopen of huren? Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.

ZD2252  Rode eekhoorn . Sciurus vulgaris  Fraai preparaat gepositioneerd op een miniatuur van een oude tuinbank…   Dit preparaat is te koop voor         € 260,00. Eventueel is huren onder voorwaarden bespreekbaar. Kopen of huren? Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.

ZD2253  Coyote . Canis latrans  Preparaat van excelente kwaliteit. Het preparaat staat geheel zelfstandig en is dus zonder postament. Montage op een postament naar wens behoort tot de mogelijkheden.   Dit preparaat is te koop. Prijs N.O.T.K. Eventueel is huren onder voorwaarden bespreekbaar. Kopen of huren? Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.

 

 

 

SONY DSC
SONY DSC

ZD2254  Genetkat jong . Genetta genetta  Mooi preparaat van genetkat kitten. Het preparaat is gemonteerd op  een natuurlijk postament bestaande uit een verweerd stuk dennenhout op een ambachtelijk gedraaide voet. Eeen uniek stuk!.   Dit preparaat is te koop voor € 350,00 Eventueel is huren onder voorwaarden bespreekbaar. Kopen of huren? Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.

ZD2255  Bruine rat jong . Rattus norvegicus  Preparaat op een ambachtelijk gedraaid postament. Het geheel is uitgevoerd als wandmontage.   Dit preparaat is te koop voor € 125,00 Eventueel is huren onder voorwaarden bespreekbaar. Kopen of huren? Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.

ZD2256  Prevosts eekhoorn, ook wel klapperrat . Callosciurus prevostii  Fraai preparaat op een ambachtelijk gedraaid postament.    Dit preparaat is te koop voor € 325,00 Eventueel is huren onder voorwaarden bespreekbaar. Kopen of huren? Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.

ZD2257  Gewone of rode vos . Vulpes vulpes  Fraai preparaat op een robuust houten ondergrond.    Dit preparaat is VERKOCHT . Kopen of huren? Soms is het mogelijk een preparaat te bestellen of om uw eigen vos op te laten zetten.   Stuur een mail naar info@denatuurjuwelier.nl  Ik neem dan Z.S.M. contact met u op.